radeking Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam a ja mam taki oto problem,czy w waszych kochanych megankach też tak szybko tarcze rdzewieją? Ostatnio mi się zdażyło co drugi dzień jeździć megi za pierwszym razem jak jechałem to było słychać tarcie klocków o mało nie wjechałem w tył innego auta hamowania zero jakby smarem były potraktowane ale kilka razy hamowanie i wszystko wróciło do normy,przyjechałem do domciu autko znowu stało z półtora dnia pod chmurką,po tym czasie znowu nalot rdzy na tarczach i wydłużenie sie drogi hamowania,acha dodam że przy zmianie opon na zimowe bądź letnie z trudem zdejmuje koła,trzeba mocno uderzać drugim kołem żeby zeszły szczególnie z przodu. I mam pytanie czy wy też tak macie ,czy to jest może wada tarcz i czy jechać z tym do serwisu (zostało jeszcze z 5 mies.gwarancji). dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Chyba powinno być hamowanie i aha. Błędy biją po oczach że aż strach. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeking Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 oki już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 http://megane.com.pl/megane-iii-phi-odglos...niu-vt19505.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi