piotko Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam wszystkich Jestem nowym forumowiczem, od wczoraj posiadaczem Megane III. Mam takie pytanie, czy te przyciski przy kierownicy do sterowania tempomatu i ogranicznika prędkości powinny być podświetlane? U mnie ciemno i wieczorem ich nie widać, tak samo z przyciskami do sterowania radiem przy kierownicy. Jak to jest u Was? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 u mnie brak podswietlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 W MII też są nie podświetlone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ogranicznik prędkości/tempomat na kierownicy nie mają niestety podświetlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotko Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ok, wielkie dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi