P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Pomysł dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłaszanie postów jest już aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Uff - jeszcze nic nie dostałem ;-) Dobry pomysł i może będzie łatwiej wszystko doprowadzić do ładu :) ps - zmienił bym tylko kolor tego przycisku na zielony np. dla jasności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Krzychu, rozwiazanie bardzo pomomcne -> do przemyślenia czy nie warto by było dodać pola komentarza, przed chwilą skorzystałem z tego cudownego narzędzia ale nigdzie nie mogłem wpisać że to podwójny post / else dodać linku - efekt zgłosiłem oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgadza się, obecnie nie ma możliwości podania przyczyny. I twoja uwaga o polu komentarza jest jak najbardziej słuszna. Na razie, jesteś jedyną osobą, która skorzystała z tej funkcji. Jeżeli to się zmieni wykonam stosowną modyfikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 no zauważyłem Piok wysłałeś do mnie thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Faktycznie - mysle, ze dodawanie komentarza do zgłaszanych postów znacznie ułatwiłoby zadanie zarówno administracji jak i zgłaszającym userom. Też przed chwilą skorzystałem z tej funkcji, ale podobnie jak Piok musiałem zgłosić oba tematy, zeby było wiadomo o co chodzi, a wystarczyłby komentarz do zgłoszenia powtórzonego tematu i wszystko byłoby jasne. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 :) fajnie ze cos w tym temacie sie "zrobilo", dobry pomysl Krzychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wszedłem do ostrzeżeń użytkowników... i zdębiałem :shock: Spooooro tego! Zdecydowana większość to nowi userzy - KRZYKACZE, multipostowcymultipostowcy i leniuchu nieszukacze. Faktycznie trzeba wprowadzić jakąś dyscyplinę dla nowych :) PS. Widziałem na innych forach samochodowych, że opcja "szukaj" jest widoczna z większą czcionką, pogrubiona i wyróżniona innym kolorem w pasku narzędzi, co by rzucała się "na dzień dobry" w :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi