kepa416 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam chciałbym się dowiedzieć jaką poduszkę najlepiej wybrać czy używaną czy nową i jaki model bo oryginał to hutchinson czy QUALITE FRANCE bo ponoć ta ponoć się czymś różni od tego zamiennika coś z płynem w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek34 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam, osobiście nie proponuję używanych poduszek, a szczególnie tej pod silnik. Osobiście mam założoną podróbę i jak narazie około roku nic się nie dzieje. Ale jak się nie mylę to na temat poduszek już było pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 QUALITE FRANCE daj sobie z tym spokój. Nie pytaj dlaczego :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 meganecoupe02, w sumie o to mi chodziło, czyli proponujesz oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Oryginał jest najlepszy, tzn hutchinson, nie będzie robił problemów. Można też próbować sasica wsadzić. "wyroby" Qualite France czy 4max lepiej darować bo to kasa wywalona w błoto. No, chyba że robisz furę na handel i pokażesz kupującemu nowe części to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jakiś czas temu wymieniałem taką poduszkę sam i władowałem oczywiście Hutchinson. Używane części to możesz kupić np. jakieś plastikowe nadkola, ale nie oszczędzaj na częściach do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 tylko hutchinson koszt tej górnej z olejem to ok. 300zł. Ja już wymieniłem i mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 No to masz tańszego dostawce ja dałem na Allegro 300zł. Prwdopodobnie mam do wymiany też poduszkę pod skrzynią więc jeśli można to proszę o podanie jakiegoś namiaru na te poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 FRM to daj jakieś namiary na ten cennik [ Dodano: 2011-02-18, 10:20 ] A tak przy okazji, może masz namiary na Amortyzatory - przód? w takich okazyjnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 tylko hutchinson koszttej górnej z olejem to ok. 300zł 220 na autkoplus jest chyba ta poduszka po 207 z groszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 poduszkę pod skrzyniąHU532B88 za 125 ta jest chyba do Megane I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marunio Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 http://allegro.pl/poduszka-silnika-renault....html?source=oo Tu jest poduszka Hutchinson do 1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Właśnie kupiłem u tego gościa tą poduszkę, ale mam pewne obawy co do orginalności tej poduszki. Założyłem i w miejscu gdzie wcześniej poprzednia poduszka była mocno sfatygowana, to po założeniu tej z Aukcji po 2 m-cach mam to samo w tym samym miejscu. Poduszkę wymieniłem dlatego że miałem mocne wibracje w Aucie, pomogło, ale po 2 miesiącach już zaczynam owe wibracje wyczuwać znowu, więc myślę że to jest podrubka. Bo poza naklejką z logo Hathutson na samej poduszce niema nic - wszystko zostało zeszlifowane tak jak na tej aukcji. Jednym słowem nie polecam tej Aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC3 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Z tego co pamiętam wymieniałem poduszkę u siebie z prawej strony na początku za 280 zeta podróbka po miesiącu to samo, :P później kupiłem oryginał i pomogło, na oryginale powinny być wybite kody,(podróbki tego nie mają) ale kieszeń bolała koszt 500 zeta. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A może mi ktoś powiedzieć jak w 1.5 dci wygląda taka poduszka z małym albo nowym przebiegiem? Mianowicie najbardziej zastanawia mnie jak duża jest odległość między górną częścią metalową a górą tego na czym trzyma się silnik? Czy wy macie tez powiedzmy takie wiórki tej gumy na tej półeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi