didi Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 U mnie nie ma. W instrukcji jest, ale nie opisany. Jak to więc jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 u mnie jest centralnie pod wskazaniem prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 u mnie tak samo jak u kolegi athlon64x4, może to zależy od wersji wyposażenia? Ja posiadam Privilege. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Dzięki za odpowiedzi. Też mam Privilege. Czy on uaktywnia się po przekroczeniu 10km/h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 nie, wyświetlany jest cały czas - nawet na postoju przy wyłączonym silniku - między wskaźnikiem temeperatury silnika a wskaźnikiem poziomu paliwa masz taki mały samochodzik w którym drzwi są otwarte lub zamknięte. Jeśli wszystkie drzwi/klapy są zamknięte to przy ruszeniu samochodzik znika - jeśli nie to jest nadal wskazując które drzwi są otwarte i dodatkowo powyżej chyba 7 km/h uruchamia się sygnał akustyczny (pikanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Athlon64x4 Dziekuję. [ Dodano: 2011-02-20, 14:03 ] Dodam tylko, że u mnie nie jest wyświetlany cały czas. Dopiero jak otworzę drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 jak się zamknie drzwi, samochodzik znika tak mi się wydaje ale sprawdze. mi przy niedomkniętej klapie bagażnika po rozpędzeniu się do jakiejśtam prędkości oprócz pikania na czerwono mruga z komunikatem wyświetlacz od komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 U mnie tak samo. Dzięki. [ Dodano: 2011-02-20, 16:08 ] Proszę o zamknięcie lub usuniącie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi