sylwekdm Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie jest uwzględnione, kupujesz oddzielnie: kompletny rozrząd 350-400 zł, kzfr 400-450 zł. Robocizna 300-400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 u mnie jedno KZFR wytrzymało 84kkm, teraz mam drugie, założone w ASO - twierdzili że Delphi nieco zmodyfikowało koła - wytrzymało na razie 35kkm, zmieniam olej co 12-15kkm, tylko elf excelium 5w40. Mam nadzieję, że koło pojeździ jeszcze drugie tyle. Z drugiej strony ceny koła spadły już poniżej 400PLN więc dramatu nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korona Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) W moim przypadku KZFR do wymiany po niecałych 90 tys. km. Koszt wymiany w ASO z rozrządem wynosi niecałe 2500 zł. Dodam, że rozrząd wymieniałem w zeszłym roku, ale o wadliwym kole dowiedziałem się dopiero kilka miesięcy później. Radze wymieniać koło przy okazji rozrządu. Nieznaczny wzrost ceny w porównaniu do potencjalnych problemów. Wymiana dotyczyła MEGANE II 1.6 z 2004 r. Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez korona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danii84 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam właśnie jestem po wymianie kompletnego rozrządu z kzfr.wyszlo mnie 1100 zł z wymiana. Od razu spokojniejsza jazda. kzfr wytrzymało 117 tys. km od nowości. Zalany olejem elf 10w 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort8891 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witaj Kolego; Szwagier przymierza się do wymiany kompletnego rozrządu w swojej Megance. Mógłbyś podać producentów poszczególnych części, z których skorzystałeś przy wymianie rozrządu? Sam kupowałeś części czy zrobił to za Ciebie mechanik? Koło faz kupiłeś w ASO? Dzięki za wszelkie informacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danii84 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam cie.czesci kupilem na allegro od goscia co maja sklep motopartner w warszawie kolo kosztowalo 375zl wszystkie czesci na pierwszy matarz,+pasek od osprzetu i zaslepki walkow dalem 780zl z przesylka.do serwisu ani nie dzwon bo wolaja za same kolo 850zl a to na allegro jest ok z numerem koncowka 505.pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi, ortografia Aston76 Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi