didi Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Czy w Waszych Meganach przednia szyba zniekształca obraz w pasie max 2 cm. na podszybiu? Podobno to nagminny, ale wcale nie zamierzony efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Podobno można to reklamować i uznają...., ale wcale nie ma pewności, że po wymianie będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Niczego u siebie nie zauważyłem. Skoro to nagminne, to może trafił mi się jakiś nietypowy egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1807 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 we Fluence też tak mam, ale mi to nie przeszkadza w użytkowaniu auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dzięki za odpowiedzi. Zatem nie jestem sam. Zasadniczo, pobieżnie mi też nie przeszkadza, raczej nie będę zgłaszał tego jako usterkę. Zastanawiam sie tylko czy może czemuś ma to służyć, może kolejny patent inżynierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Potwierdzam. U mnie też to występuje. Da się to jakoś przeżyć. Chyba ten typ tak ma. Zlecać z tego powodu partaczom z ASO Renault wymianę szyby to za duże ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam, Jak sprawdzić, czy w mechanizmie szyby elektrycznej jest czujnik na przeszkodę? Chodzi o taki czujnik, który powoduje zatrzymanie zamknięcie szyb, jeśli np. wkładamy tam rękę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Wsadź rękę i sprawdź :P A tak na poważnie to zobacz ile kabli leci do wtyczki podnośnika. Jak 2 to raczej nie ma anti pincha, a jak więcej to powinien być, ale też nie na 100%. Zależy jak projektant zaprojektował mechanizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegota Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ręki nie musisz, po prostu wystarczy że zdejmiesz szalik i go zrolujesz potem wsadzisz i ..... jeżeli szyba się zatrzyma i troszkę cofnie to już wiesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi