matys1991 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Mam problem...potrzebuje skasować inspekcje serwisową w mojej Megane III 1,6 110 KM. Można ręcznie jakoś to zrobić czy trzeba odpowiednim kasownikiem?? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszkul Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 I jak to się robi :P ..... ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Komp ustawiamy aby wyświetlał ilość km. do wymiany oleju i następnie przytrzymujemy przycisk kompa na jakieś 5-10 sekund po tym czasie powinien wyświetlić się komunikat do wymiany oleju 20000lub 30000 km( nie wiem po ilu wymienia się olej w MIIi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 1.6 16V po 30k km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi