Wiesiek1972 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Od tygodnia jeste właścicielem trzyletniej Megane2 kombi 1,6. Do szału doprowadza mnie niemiłosiernie trzeszcząca rolata bagażnika. Próbowałem oklejać miejsca mocowania rolety ale nie pomogło. Czy ktoś zna sposób żeby się pozbyć tych efektów dźwiękowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaq8 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam! je tez jestem wlascicelem megane 2 kombi ale u mnie skrzypial zamek tylnej klapy tam jest taka mala gumka ktora lubi ginac - zobacz czy to napewno roleta...sprobuj wyjac i zobacz czy nadal trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1972 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Po długiej i bezowocnej walce z roletą postanowiłem przyjrzeć się tylniej klapie. Przejechałem się kawałek z otwartą klapą i nic nie trzeszczało. Wygląda na to, że to może być ta gumla w zamku o której piszesz. Proszę o informację co mam zrobić żeby się pozbyć tego trzeszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaq8 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 nakleic gumke na oczko zatrzask zamka na dole od strony gdzie zamek sie zatrzaskuje( detka rowerowa) tylko tak by rygiel nie zadzieral przy zatrzaskiwaniu... pozdrawiam... daj znac jak tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam. A można by było prosić o jakieś zdjęcie gdzie dokładnie przykleić ten kawałek gumy? Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeegi Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wiatm, moge poprosic o fotke tego miejsca na ktore mam nakleic te gumke aby mi nie trzeszczala klapa zakladajac ze to od zamka? Z gory dziekuje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi