P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Co tak słabo :P Jesteśmy na 44. miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Poszło - 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 zagłosowałam - 29 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Bez sensu - klub 19 tyle miejsc przed nami ehh ;p Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 i ja się dołączyłem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jest błąd w opisie co do spotkań I nie tylko --> "Renault Megane, Renault Scenic, Renault Fluence" Ale też "głosnąłem" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 to i ja zagłosowałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ja też :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Forum nie było oficjalnie zgłaszane do konkursu. Najprawdopodobniej powielono zgłoszenia z zeszłego roku. Oczywiście zachęcam do głosowania, ale tak jak pisze meganecoupe02 wygrali Ci, którzy ostro zakombinowali, a chyba nie tak to powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakuza Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Głos oddany :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Jest 40( 17.03.2011 00:02).Może któryś z Md. ew. Ad. roześle "wici" do "bractwa" z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 MarkB, Forum nie było oficjalnie zgłaszane do konkursu. Najprawdopodobniej powielono zgłoszenia z zeszłego roku. W związku z powyższym, chyba nieuczciwe wobec użytkowników forum było by nakłanianie przez Administrację, czy też Moderatorów regionalnych do wzięcia udziału a tej akcji AŚ. Tym bardziej, że uczestnictwo jest obwarowane wymogami: [center:941f9ec525][/center:941f9ec525] [center:941f9ec525][/center:941f9ec525] Zapomnieli jeszcze jedno okienko dodać: [center:941f9ec525]Zbieramy adresy, by później zawalić Was spamem[/center:941f9ec525] "Niekontrolowany" wyciek bazy danych też jest możliwy, skoro nawet numery telefonów od operatorów trafiają do firm reklamowych...... Jednakże kto chętny, może głosować, wolny i nieprzymuszony wybór, indywidualna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Przy takim podejściu Administracji (nie całej)nie dziwi mnie nasza "wysoka" :shock: pozycja. Jeżeli forum nie było zgłaszane (dlaczego?) to może należy je wycofać (chyba nie można). Ja oddałem głos jako drugi, więc widocznie zgłosił je ten kto oddał pierwszy głos. Być może nie musi to być admin forum ale ktokolwiek głosujący. Jest tam opcja "BRAKUJE TWOJEGO FANKLUBU? NAPISZ DO NAS! [email protected]". Jeżeli chodzi o przetwarzanie danych i adres e-mail to chyba w plebiscytach to nic niezwykłego. Chciałem abyśmy potraktowali to jako zabawę a jednocześnie pokazali czy potrafimy się mobilizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 gojgien, sorry,źle mnie zrozumiałeś.Nie miałem na myśli,żeby kogokolwiek zmuszać do oddania głosu.Chodziło mi tylko o przesłanie info,że taka akcja ma miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi