Alena78 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam w moim renault megane III są siedzenia sterowane elektrycznie i ogrzewane. Niestety zapamiętane są w nim ustawienia jakis bardzo drobnych ludzi. Czy mogę samoczynnie zresetować te ustawienia w jakiś prosty sposób czy muszę z tym jechać do ASO?? Jak włącza się ogrzewanie siedzeń, bo pokrętło do regulacji mocy ogrzewania chyba służy także do włączania ogrzewania, ale wtedy brak jakichkolwiek pozytywnych reakcji. Może gdzieś trzeba włączyć to ogrzewanie?? Jeżeli nie idzie zresetować ustawień siedzeń to może idzie nadpisać aktualne w jakiś sposób, np 3 krotne przycisśnięcie itp. Jeżeli ktoś posiada w instrukcji polskiej to bardzo proszę o informacje. Ja instrukcję dostanę dopiero za tydzień bo auto ma z niemiec. pozdrawiam Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 z tego co się orientuję na Polske nie było siedzen regulowanych elektrycznie - zerknij sobie do tej instrukcji po angielsku - tam jest wszystko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alena78 Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie mam angielskiej wersji tylko niemiecką. Auto przyprowadzone zostało z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ja nie twierdzę że masz wersję angielską - instrukcja (e-giude) z wyjaśnieniem zasady działania elektrycznych foteli jest po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ja mam ogrzewanie foteli i włączaniewyłączanie oraz regulacja natężenia siły grzania (3 stopnie) odbywa się za pomocą pokręteł z boku foteli nic dodatkowego nie używam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeganeKrak Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Nie chce zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj:) Czy jest techniczna możliwość zamienienia zwykłych foteli podgrzewanych na te elektrycznie regulowane Edytowane 12 Października 2012 przez MeganeKrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Tak bez problemu Montujesz fotel z silnikami doprowadzasz okablowanie ( zasilanie i CAN ) i śmiga , ja dokładałem w S III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeganeKrak Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 A jak z tapicerką? Trzeba dobrać fotele pasujące pod tylną kanape, czy udało Ci się przemienić tapicerke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ja przerbiałem to trochę inaczej wywaliłem cały środek i wstawiłem skóry, wymieniałem wszystko poza deską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Też bym sobie zmienił moje całe wnętrze na elektryczne i skórę, ale od jakiś 3 miesięcy na allegro bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi