Paweł_Sz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam, w poniedziałek nastanie ten piękny dzień, kiedy w końcu odbiorę z salonu moją megankę ;-) Auto zamówiłem bez audio, ponieważ to, co prezentuje sobą firmowe radyjko+głośniki jakoś do mnie nie przemawia. Pytałem się dziś u dealera jak wygląda sprawa montażu niefirmowych głośników (mam helixy esprit). Odpowiedziano mi, że z nieformówkami jest problem, ponieważ często mają zbyt gruby magnes i nie wchodzą w dziurę w drzwiach (lub tapicerce). Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem? Na moją sugestię, że być może wystarczyłoby dać wyższy pierścień dystansowy nikt nie był w stanie nic powiedzieć poza "trzeba rozebrać i zobaczyć" -- Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Raczej nie ma problemów z montażem głośników w przednich drzwiach (130mm) - ja mam u siebie wymienione fabryczne na Morel Tempo 5 i nie było problemów z ich montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mkotek, sam rozbierałeś/zdejmowałeś tapicerkę z drzwi czy grzebał ktoś z CA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi