hasel Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam, Malowałem auto w ASO, bo ktoś mi je porysował. Wczoraj podczas mycia zorientowałem się, że szyba na tylnych drzwiach oraz te dwie małe szybki na końcu zostały czymś potraktowane. Wygląda mi to jak przeźroczysty lakier metalizowany. Szyba jest wyraźnie szorstka i nie do wyczyszczenia, by nie zostawić smug. Na przyciemnianych szybach wygląda to fatalnie. Oczywiście, będę to reklamował. Z tego co wiem, elementy uszkodzone, nie były demontowane do malowania, były malowane bezpośrednio na aucie. Zresztą, nie była to jedyna niedoróbka, więc jestem oględnie mówiąc... podirytowany. Przy odbiorze auta nie sprawdzałem szyb, więc uważajcie na takie kwiatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 To twój błąd ,ponieważ przy odbiorze musisz zwracać uwage na te kwiatki jak zapylenia ,obicia jakieś inne duperele,chodz byś miał i godzine odbierać swoją bryke ponieważ ty za to płacisz.Ja bym tego nie odpuścił i jechał bym do nich od razu. Powodzenia z reklamacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasel Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 To twój błąd ,ponieważ przy odbiorze musisz zwracać uwage na te kwiatki jak zapylenia ,obicia jakieś inne duperele Dwa razy odbierałem auto, karoserię obejrzałem dokładnie, nie przyszło mi do głowy, aby przyglądać się szybom. Ewidentnie sam sobie nie napyliłem lakieru na szyby, więc nie sądzę, aby był problem z reklamacją. Na pewno nie odpuszczę. Są jeszcze rzeczoznawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Kup rozcieńczalnik nitro i zmyj to , tylko uważaj na uszczelki , to normalka przy malowaniu, takie zapylenia, tylko że jedne warsztaty przed oddaniem auta takie coś usuwają a inne widać nie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a w którym Aso tak lakierują? Pytam , żeby omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi