Przem_2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Czy ktoś ma może dostęp do ksiązki serwisowej do Megane ii i chętnie się podzieli wiedzą gdzie można ją pobrać?Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Było wielokrotnie, poszukaj tutaj, znajdziesz wszystko - http://members.chello.pl/rbanas/renault/index.htm dzięki uprzejmości DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem_2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tylko że z tej strony nie mogę nic ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Przem_2008, trzeba klikać na cyferki 01 / 02 / 03 itd... i ściągnąć to w zip-ie na dysk i rozpakować np. WinRaR-em. Linki chodzą bo sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem_2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak wiem napisałem do Kolegi który zajmuje się tą witryną i poprawił już ściąganie ale dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis83 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 niestety link chyba wygasł i nie działa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Może jakiś nowy link ktoś podrzuci Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez clive120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Kolejny raz przypominam, że mamy forumowy Download, oczywiście nikt tam nie zagląda, oprócz autorów różnych manuali i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsonn666 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Witam proszę o podanie linku gdzie można ściągnąć książkę serwisąwą do megane 2 cabrio. Przejrzałem forumowy Download i nie znalazłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Książka serwisowa (czyli z danymi kiedy masz przeglądy) itp. jest taka sama w każdym modelu megane II, więc ściągnij od HB lub kombi. No chyba, że chodzi Ci o instrukcje serwisowe, to co innego, ale też są w dziale download. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsonn666 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 patrzyłem za instrukcja serwisową i nie wiem chyba mnie zaciemniło bo nie widziałem proszę o podanie gdzie to jest. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi