Meguś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witajcie Czy w wersji Dynamique powinny być kable dla głośników wysokotonowych w podszybiu, bo u mnie ich nie ma przynajmniej pod zaślepką w miejscu na zamocowanie tych głośników. Czy są one gdzieś usytuowane ????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 U mnie były - ale jak mam Coupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Meguś, poczytaj sobie temat http://megane.com.pl/megane-iii-phi-glosni...owe-vt27713.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meguś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Poczytałem to już wcześniej. z tego wynika, że najlepiej pociągnąć brakujące kabelki od radia, ale nikt się nie pochwalił jak dokładnie to zrobił. Liso a jak twoje druciarstwo, może się pochwalisz jak to zrobiłeś u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Meguś, nie zrobiłem brak czasu niestety. Jak zrobię to dam znać, chyba że ktoś będzie szybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi