baciuś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 pada jak wściekły :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Istna zamieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Pada to mało powiedziane :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 A gdzieś ty Łukasz jechał po takiej "pięknej" drodze? Ja miałem lepszą przygodę - stłuczka była w kierunku Karpacza i jechałem przez Łomnicę, na osiedlu Łomnickim wylądowałem na poboczu w zaspie, na szczęście uszkodzeń brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Droga na Wrzeszczyn koło Siedlęcinie w sumie między wioskami ale jechałem rano i nic nie wskazywało żeby była taka tragedia. Najlepsze to to że jak się dokopałem do ziemie to byłem nie na asfalcie tylko na polu o dziwo idąc po śladach to przejechałem zasypany rów :roll: Ale wciąż sypie i sypie a droga główna do mnie do domu "usłana różami nie jest" normalnie zatrzymuje się auto w zaspach :-/ biedni ludzie co powpadali do 1.5 m rowów przy drodze. Ps. Miałeś w ostatnim czasie wróciłem do domu :> Czy dalej w DE i jak dalej bd sypało to na podwórku zrobię mury obronne w koło auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ps. Miałeś w ostatnim czasie wróciłem do domu :> Czy dalej w DE A no wróciłem - od 1szego jestem w PL stąd właśnie napisałem Ci post wyżej gdzie dzisiaj wpadłem w zaspę PS Możemy się zmówić na piwko - wreszcie by wypadało, ale nie będę tu zaśmiecał forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Panowie przywołuję do porządku! Uprzejmości możecie sobie wymieniać na PW. Odbiegacie od tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 pada jak wściekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrg Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam panowie i panie czas na zakładanie zimówek , zdjęcia zrobione przed chwilą z mojego okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie lepiej ... jeszcze nigdy nie odśnieżałem auta w maju ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ale numer, śniegu 3 maja to chyba nikt się nie spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie też sypie i to jaki gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo0ol Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pozdrowienia z wakacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 no i u mnie zaczął padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi