student4ec1 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Czy ktoś ma pojęcie jak podnieść obroty w Megance dci 1,5 100KM ???? Mam troszkę za niskie (900 rpm) i telepie mi budą.... Konieczna jest ingerencja Clipem, czy wystarczy śrubokręt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 przeciez masz odpowiednie obroty, powinno być 850rpm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 :) :) :) źle policzyłem kreseczki.....mam :) 800 rpm.....ktoś wie jak to podnieść :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja myślę że to nie wina obrotów, bo mnie też oscylują w granicy 800, sprawdź lepiej rolkę na alternatorze czy czasem ci sie sprzęgiełko nie zatarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nie, nie 8-) rolkę alternatora przerabiałem niedawno :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Podłączałem mojego Scenica do CLIPa. Według zaleceń producenta powinno być 754 obr/min. W miom jest 750 i jest miodzio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 :evil: no panowie, widzę zejście z tematu..... :-/ ponawiam zapytanie, czy ktoś wie jak wyregulować obroty w MII dci :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi