tomusk Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 to jakie ty elementy chcesz oklejać? przyklejaj obojętnie z jakich butelek a i tak powinno fajnie i oryginalnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuszi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zacząłem od przedniego rogu ale z etykietami jest pewien problem, bo albo są papierowe albo jak na Heinekenie ciężko schodzą... Chyba żeby zdejmować na mokro z browca, podkleić, a na koniec bezbarwnym lakierem je pociągnąć żeby nie odchodziły po deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 to już zależy od Ciebie,wiem ze nawet robią stickery z gazet i kleją bezbarwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 tylko jak zdjąć te etykiety... Mój Tata kolekcjonuje etykiety. Demontaż odbywa się następująco: miską z wodą i leżakowanie. Rano same pływają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuszi Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) no na mokro, tylko ja żelazkiem później, żeby się nie pomarszczyły. Póki co z papierowymi jest tak że chcę większą ilość uzbierać i z tego coś robić. Pojedynczo nie ma sensu, zacznę to robić z początku na rozbitym błotniku bo on i tak do wymiany. A nie wiecie jakim klejem to dziabać później ? Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Matuszi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herman1988 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) scaliłem z już istniejącym tematem Witam. Czy ktoś się już w coś takiego bawił? Sam trochę się boję, żeby nie popsuć folii. Nie wiecie, gdzie w okolicach Opola, Gliwic zrobią mi takie coś profesjonalnie? Chodzi mi o taki mniej więcej taki efekt na tylnej klapie Megi: Co o tym sądzicie? Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Na allegro widziałem takie gotowe arkusze z przyklejeniem nie powinno być problemu ...woda z ludwikiem pryskasz klejącą stronę naklejki oraz klapę przykładasz opalarka lub suszarka w dłoń oraz (nie wiem jak to się dokładnie nazywa kawałem deseczki z gumą do fugowania )lub jakaś miękka plastikowa szpachelka do wyciągania wody spod naklejki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mój sąsiad się w takie coś bawi. Gdzie ma firmę Nie wiem. Kiedyś karbonową oklejał komuś na podwórku w ładną pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał80 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) STYL powiadasz........ To w takim razie temu STYLOWI naklejek zabrakło albo kasiorki na ich zakup: Jednak to bardziej maskowanie złomu, a tylko ładnie uczesana regułka do tego dorobiona, tak z "amerykancka" brzmiąca. Sorry- jestem na NIE Ps. O różnych kołach na przodzie i z tyłu już chyba nie warto wspominać. A może tylne felgi już pod oklejenie przygotowane, bo kompletu alusów na szrocie nie było :) :) :) :P ;) :) :) Ej, widać że kolega nie na bierząco bieżąco z trendami, przecież to jest przedstawiciel "rust tjuningu"!!! :P Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ej, widać że kolega nie na bierząco a kolega ze słownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Sticker Bomb był ''modny'' w sezonie 2011,namnożyło się tego tyle że moda mineła,a po za tym ten Passat już nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Czyli rdza go przejęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 styl jest stricte japoński.. a w USA był rozpowszechniony też na japońskich autach.. Ten style jest fajny.. ale tylko na meeeega zadbanych furkach.. i jak wyżej.. japończykach.. na francuzach nie wygląda w ogóle.. http://25.media.tumblr.com/tumblr_l7zs23cqbz1qb29cxo1_500.jpg http://[ciach]tancemovement.com/wp-content/uploads/2010/12/stance-005.jpg http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/76728_177843435559262_147591128584493_655848_6723485_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Zaktualizowałem 1 post i dodałem zdjęcia Renault z Stickier Bomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasekcc Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 witam :) mam do was takie pyt co myślicie o obklejeniu słupków od dachu w megane cc w czarnym macie?? mam szare auto i wydaje mi sie że bedzie pasowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi