k24b Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam! Czy ktoś wie jaka może być przyczyna awarii podświetlenia pokręteł sterowania nawiewami w panelu środkowym? Dodam, że awarii uległa w zasadzie tylko prawa strona tzn. podświetlenie prawego pokrętła oraz podświetlenie środkowego pokrętła do połowy z prawej strony. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Może po prostu przepaliły się żaróweczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 to na 100% żaróweczka, i dlatego tak dziwnie świeci- a raczej nie świeci. Przy wymianie wymień wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24b Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dzięki. Tak też podejrzewałem. Czy wymiana tych żaróweczek jest skomplikowana? Bo nie wiem czy zabierać się za to samemu czy też lepiej udać się do ASO. Nigdy nie grzebałem w elektryce więc potrzebowałbym ewentualnie jakichś wskazówek jak się do tego dostać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam! Przypuszczam, że sam nie dasz rady wymienić. Pozatym sa to pewnie małe takie plaskie zaróweczki które sie przepaliły. Jedz lepiej do ASO albo jakiegos zaufanego elektyryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 (edytowane) Witam U mnie podobnie z tymi pokrętłami z tym że przestała też palić się lampka w schowku. Dzieki za info. Ok.Znalazłem już na forum gdzie szukać usterki Edytowane 5 Lipca 2011 przez boban666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ja wymieniłem samemu, więcej opisałem w temacie "jakie żarówki...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi