mirko78 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 za tą cenę to w Niemczech ciężko kupić ten rocznik a gdzie koszta i zysk handlarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Drzwi po prawej stronie jakby różnią się kolorem z tylnym błotnikiem, mimo że to mniej więcej ta sama płaszczyzna. Nie widze też naklejki przy błotniku, na dole przy progu. Z drugiej strony jest i to dość zżółknięta, czyli oryginał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszlubin Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 dzięki za zwrócenie uwagi nba ten odcień. Wcześniej tego nie zauważyłem, a brak tej naklejki/osłonki przy błotniku też mnie zastanawiał. Ciekawy jestem czy i na ile był bity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 czy i na ile był bity Tu masz odpowiedź: ZOBACZ Salon, z którego auto pochodzi sprzedaje auto starsze o 1700 Euro drożej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pieto1 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 miał coś robione od strony pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszlubin Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) też mi się wydaje że od strony pasażera było coś robione. Trudno, trzeba szukać kolejnej meganki :) dzięki za pomoc znalazłem jeszcze jedno ogłoszenie megane 2004. Jest to niby wersja sport choć nie wiem czy taka była produkowana. Auto fajnie się prezentuje :) i przynajmniej jest podany VIN. Coś rzuca się Wam w oczy? Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez Lukaszlubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Auto jest po przejściach - przód i prawy bok po wysokość drzwi pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszlubin Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Papuga Możesz powiedzieć po czym to poznałeś? Będę wiedział na przyszłość na co zwracać uwagę :) Dodano: 12 sie 2012 - 22:22 a coś widzicie niepokojącego w tej megance klik? Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi