alekw Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 (edytowane) Witam, W przyszłym tygodniu odbieram Megane III Grandtour w wersji Color Edition. Zastanawiam się nad doposażeniem auta w czujniki parkowania i stąd pytanie czy ktoś kupował je w ASO? Ogladałem stronę z akcesoriami (transport i ochrona/ wspomaganie parkowania) i myślałem o wersji 230C4MET, ponieważ jak rozumiem nie trzeba wiercić otworów w zderzaku (przynajmniej nie na widocznym miejscu). O ile taniej mogę je zamontować w zwykłym warsztacie, czy nie stracę gwarancji? Zastanawia mnie też pozycja "radar cofania", czym to może się różnić od zwykłych czujników? Edytowane 9 Lipca 2011 przez alekw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 (edytowane) Mam zamontowane właśnie takie u siebie - kupowałem auto ze stocku, ale doposażone przez dilera w kilka gadżetów, w tym właśnie w czujniki parkowania w tylnym zderzaku. To trzecie auto, w którym mam do czynienia z czujnikami z tyłu. Do tej pory (Subaru Forester, Skoda Octavia) oprócz charakterystycznego "pikania" na wyświetlaczu na desce rozdzielczej można było śledzić także odległość do przeszkody. W Megi tego brak... Mimo to pomagają Edytowane 28 Lipca 2011 przez Stefan_KTP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fido Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 nie radze montować bez wcześniejszego skonsultowania z ASO możliwość straty gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekw Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 dzięki, po prostu jakiś miesiąc temu jeszcze, na stronie renault były tez w ofercie czujniki niezależnego producenta, od pewnego czasu sa już tylko te renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazz Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Podkleję się pod temat delikatnie... Czy ma ktoś w swoim MIII fabryczne czujniki parkowania z przodu oraz z tyłu? ( pakiet comfort-plus 2) Chodzi mi zwłaszcza o posiadaczy Coupe? dzięki, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ja mam ale mam htb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi