ziker Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witam Panowie proszę o pomoc bo już nie wyrabiam z tym samochodem. Wydałam już sporo kasy i nic. Problem polega na tym że auto się otwiera z pilota wszystkie systemy typu, światła, zamki, szyby itp. działają. Problem dotyczy rozruchu. Mianowicie wkładam kartę w czytnik komp prosi mnie o wciśnięcia sprzęgła lub hamulca i zastartowania. Więc startuje i zonk odblokowuje się kierownica, kontrolki się zapalają , wskaźnik paliwa idzie w prawo i nic po za błędem elektroniki i załącza się wentylator chłodnicy który pracuje dobre 15 min. Proszę o Pomoc i z góry dziękuje Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Normalny objaw przy uszkodzonym czujniku temp. silnika, było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziker Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) cytowanie Sorki że nie napisałam sobotę mechanik wymienił mi ten czujnik ale problem nie zniknął i 120 kurka znowu w plecy pod kompa tez była podłączona i nic żadnych błędów . Pozdrawiam Ania Regulamin pkt. 5.9 - Enter i 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Edytowane 25 Lipca 2011 przez ziker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej3521 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 cytat Miałem podobnie a powodem była zalana skrzyneczka obok akumulatora Regulamin pkt. 5.9 - Enter i 5.13 - cytowanie Następna papuga i dodatkowo cytuje z pouczeniem, zadaje się paski polecą P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Sprawdz bezpieczniki przy klemie plusowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Przerabiałem ten temat ostatnio. Musiałem skorzystać z usług ASO, ponieważ jestem na urlopie i chciałem mieć szybko sprawne auto, a nie szukać mechaników na nieznanym mi terenie. Pan ASO koło Słupska stwierdził, że były pognite przewody w instalacji. Nie powiedział dokładnie co wymienili, ale zapłaciłem 460 PLN i autko działa. Na fakturze pisało "naprawa instalacji elektrycznej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (...) załącza się wentylator chłodnicy który pracuje dobre 15 min.(...) niech sprawdzi presostat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi