giziq Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam wszystkich, dzisiaj odebrałem Megane z salonu i już pojawia się pierwsze pytanie. Czy na styku podsufitki z szybą przednią powinna znajdować się jakaś listwa (coś w rodzaju lamówki), ponieważ u mnie jest szpara, końcówka podsufitki jest taka "surowa", a jej krawędź jest poszarzała jak gdyby wcześniej faktycznie coś tam było. Dodatkowo pomiędzy obudową czujnika deszczu a podsufitką jest ok. 0,5-1cm przerwy, w której widać przewód. Zwróciło to moją uwagę ponieważ w salonie montowali alarm i głośniki wysokotonowe i zastanawiam się czy po robocie prostu nie założyli tej listwy z powrotem czy też w ogóle jej tam nie było i TTTM? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 TTTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giziq Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Znaczy się trzeba z tym żyć, dziękuję. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew1960 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam wszystkich, dzisiaj odebrałem Megane z salonu i już pojawia się pierwsze pytanie. Czy na styku podsufitki z szybą przednią powinna znajdować się jakaś listwa (coś w rodzaju lamówki), ponieważ u mnie jest szpara, końcówka podsufitki jest taka "surowa", a jej krawędź jest poszarzała jak gdyby wcześniej faktycznie coś tam było. Dodatkowo pomiędzy obudową czujnika deszczu a podsufitką jest ok. 0,5-1cm przerwy, w której widać przewód. Zwróciło to moją uwagę ponieważ w salonie montowali alarm i głośniki wysokotonowe i zastanawiam się czy po robocie prostu nie założyli tej listwy z powrotem czy też w ogóle jej tam nie było i TTTM? Zwróciłem na to również uwagę w dniu odbioru swojego samochodu. Nie mogłem uwierzyć, że to takie "partactwo". W innych autach tej marki jest podobnie. Jeszcze większe "partactwo" odkryłem, gdy zajrzałem pod spód samochodu, gdy był na podnośniku. Zobacz, jak fatalnie wykończone są progi Meganki III od tyłu. Dobrze, że nie widać tego z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi