1bizkit Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam was! Chciałem was zapytać jakie klocki hamulcowe założyć do mojej Meganki? Jest To Megane RS z roku 2006, tarcze wentylowane Brembo. Jak narazie mam informacje że pasują Ferodo FDB1667 oraz Brembo P59044 (również inne ale gorszej jakości). Co wybrać? Zaoferowane przez serwis Renault czy lepiej te które wcześniej wymieniłem? Czy to nie to samo tylko z dopłatą za logo Renault? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Oferta EBC Breaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zdecydowałem się na Ferodo. Dziś je odebrałem i będe zakładał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Słaby wybór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dlaczego słaby wybór. Prosze to uzasadnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) cięcie Bo to miejskie lapsy montowane do rodzinniaków EBC oblatuje KJTki i wyższe klasy Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez Tomik 1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bizkit Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zdecydowałem się na Ferodo ponieważ te klocki są używane w zestawach Brembo. W poprzednich samochodach używałem też klocki Ferodo i byłem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebulerbin Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 1bizkit i jak tam zadowolony byłeś/jesteś z klocków Ferodo? Też czeka mnie wymiana, czytam na forum i oczywiscie ile ludzi tyle opinii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi