Nel Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Proszę o pomoc czy ktoś wie lub może sprawdzić jakie ma przełożenie skrzynia biegów do Megane II JH3 143 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Poszukaj, było. Jak masz papiery od auta to w świadectwie homologacji znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Chyba było, o ile dobrze pamiętam to wrzucałem kiedyś taką tabelkę z przełożeniami. PS Byłbym wdzięczny za odpowiedź na pytanie jakie wysłałem do Ciebie na PW Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Znalazłem: http://megane.com.pl/topic/28656-skrzynia-biegow/page__p__228359__hl__prze%C5%82o%C5%BCenie__fromsearch__1#entry228359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki za dotychczasową pomoc ale w wykazie nie ma skrzyni z wyznacznikiem "143" a do takiej potrzebuję znać przełożenie przekładni głównej. Mam jeszcze do niej numer 8200302342 PS Przemo wyślij mi to pytanie na meila bo przez forum nie umiem wysyłać załączników [email protected] Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez Nel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi