Sephot Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam Postanowiłem zmienić swój samochód {ford focus 2003} na nowe auto ale po przestudiowaniu broszurek z wielu salonów doszłem do wniosku że takie auto będzie mnie za wiele kosztowało :). Jakoś jednak tak się stało że natrafiłem na ofertę Megane III Grandtour 1,6{benzyna} ,110km z 2010 roku z przebiegiem 25 tys za 47 tys i teraz mam dylemat czy warto. Na autach z RENAULT nie wyrobiłem sobie zdania ponieważ nigdy takiego nie miałem ani też nie mam znajomego który by coś mógł mi powiedzieć o nim, informacje w internecie są dość rozbieżne. Dlatego postanowiłem spytać sie ludzi którzy użytkują te auta;). Jaka jest wasza opinia o nim ? Czy warto go potem zagazować ? Jak jest potem z awaryjnością auta oraz co z częściami, drogie ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Napisz jakie to OKOLICE, może ktoś blisko będzie to się dogadasz na wizytę. Piwko w dłoń i poczytaj co na forum już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sephot Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dokładnie szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To wpisz w profilu. To ułatwia udzielanie porad. Jest paru kolegów z tamtych okolic, może któryś się odezwie i sobie pogadacie przy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sephot Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 No trudno jakoś nikt nic nie napisał :), więc powiem tylko że się zdecydowałem na to auto. W następnym tygodniu prawdopodobnie odbiorę go. Ale i tak bym był wdzięczny za info jak stoją części zamienne do Megane w ogóle .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi