olutek Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Ehh ale lipa ale jesteś pewien że na Live nie będzie to działać nie ma opcji żadnej ? jakoś to obejść Dodano: 19 lut 2016 - 19:55 A mam pytanie czy moge zmienic moja wersje tomtoma na innego bez LIVE ? Dodano: 19 lut 2016 - 20:08 byłem właśnie w aucie żeby sprawdzić moją wersje oprogramowania i już totalna lipa bo mam najnowszą wersję :P no trudno http://sgimg.sky-games.pl/di/MCDM/12754963_1066534463405860_1009626780_o.jpg Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Pawel Edytowane 20 Lutego 2016 przez olutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Na wersji Live Tomplayer nie działa i pisał o tym autor programu. TT i TT Live, to fizycznie różne urządzenia. Wymiana oprogramowania niema tu nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Mam TT LIVE, powiedzcie czy po wymianie daszka/wyświetlacza na TT bez LIVE wszystko będzie działać i czy sam nowy daszek/wyświetlacz będzie współpracował z resztą, która już jest w samochodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Po odpowiedniej konfiguracji ekranu tak , będzie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek1906 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam, trochę stary temat..zainstalowałem tomplayer. A osobna kartę..wszystko działa tak jak powinno, ale teraz pytanie jak zmienić godzinę, bo wyświetla mi się przykład 08:07 a tak naprawdę jest 7:07.. ?? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominlag Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 https://youtu.be/i72cMcrKjNM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaseq Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda ale odkopię. Ja ze zmianą godziny sobie poradziłem wszystko ładnie działa, najbardziej podoba mi się wygaszacz ekranu ponieważ nie używam nawigacji mam wreszcie zegarek podczas słuchania radia. Denerwuje mnie tylko wyświetlanie prędkości na wygaszaczu, strasznie mnie to rozprasza. Jeśli ktoś znalazł sposób na edycję tego wygaszacza proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karek85 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Odkopię temat Czy Tomplayerze istnieje opcja, że na wyświetlaczu będzie się nam wyświetlać np. stacja radiowa której aktualnie słuchamy, albo nazwa pliku mp3 (jeśli słuchamy muzyki np z CD lub USB)? Czy jest to może jak w zwykłej nawi że np po przełączeniu stacji radiowej po 3 sekundach ekran pokazuje nam nawi, a w wypadku Tomplayera będzie to ten wygaszacz z prędkością ? Zależy mi na tym, żeby na ekranie wyświetlała się na stałe ostatnio wybrana opcja z joysticka - np stacja radiowa, czy lista utworów słuchanych z CD/USB/BT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nie ma takiej moźliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karek85 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 55 minut temu, lufa napisał: Nie papuguj. Szkoda... a na zwykłym wyświetlaczu bez navi jest taka opcja? Czy też wyświetla się jakiś wygaszacz lub inne ustrojstwo ? REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzajson Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Dnia 19.12.2017 o 11:44, qwaseq napisał: Witam nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda ale odkopię. Ja ze zmianą godziny sobie poradziłem wszystko ładnie działa, najbardziej podoba mi się wygaszacz ekranu ponieważ nie używam nawigacji mam wreszcie zegarek podczas słuchania radia. Denerwuje mnie tylko wyświetlanie prędkości na wygaszaczu, strasznie mnie to rozprasza. Jeśli ktoś znalazł sposób na edycję tego wygaszacza proszę o info. Odkopię temat, w jaki sposób kolega zmieniłeś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaseq Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Trzeba edytować plik nawet w notatniku zmieniając strefę czasową. Dosłownie zmiana jednej cyfry w górę lub w dół. Niestety narazie nie mogę powiedzieć który plik bo nie pamietam dokładnie nazwy a nie mam dostępu do komputera (dzieciak bajki ogląda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzajson Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Niestety po wielu godzinach spędzonych z plikami Tomplayera nie odnalazłem pliku w którym można zmienić wyświetlaną godzinę , prawdopodobnie jest to zaszyte w plikach systemowych a do tego jest potrzebny ktoś kto dobrze orientuje się w Linuksie, winda i notepad++ nie dobiorą się do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaseq Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Witam główny katalog programu / podkatalog tomplayer plik tomplayergui.sh otwieram go przez totalcomander klawisz f4 - do educji następnie trzeba znaleźć #Set timezone : GMT+1 by default as most tomplayer users are in this TZ # Note that the setting below is daylight saving active... export TZ=CEST-1 i zmienić TZ=CEST-1 na TZ=CEST-0 lub TZ=CEST-2 powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzajson Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dzięki kolego że oświeciłeś moje zaciemnienie ponieważ ten plik przeglądałem wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi