DARREK Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam, Zamierzam zamontować gazik do autka. Gazownik poleca mi nową firmę LPGTECH. Ktoś miał z nią styczność? Jak myślicie inwestować, czy wybrać coś sprawdzonego... tylko nie wiem co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Jak montować, to coś sprawdzonego. Stag 300+, reduktor Zavoli Zeta N lub AC R01, wtryskiwacze Reg Fast ewentualnie drożej Hana H2000 czerwone lub zielone. Podstawa to i tak dobry gazownik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Gniazdo obd podaje wszystkie parametry niezbędne dla staga premium także można się nad nim zastanowić, reduktor zdecydowanie z tych dwóch ac, a wtryski zielone, na czerwonych będzie musiało być duże ciśnienie co będzie drażniło hanki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) Gazownik poleca mi nową firmę LPGTECH. To w zasadzie nie tyle klon STAGA co sterownik rozwijany przez tą samą osobę :) Tylko póki co są dość krótko na rynku. Stag premium można sobie darować (szkoda kasy), zwykły PLUS tutaj styknie. Edytowane 15 Października 2011 przez fred 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Dzięki za info. a który lepszy Zavoli czy RC01? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Są porównywalne, ale jak znajdziesz w identycznej cenie, to bierz AC R01. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Przede wszystkim znajdź dobry, sprawdzony warsztat w okolicy, informacji poszukaj na forum lpg - poprawny montaż to podstawa. Jeżeli "namierzysz" gazownika to możesz jemu "trochę" zaufać i niech on dobierze Ci reduktor. Wymienione przez Ciebie reduktory są porównywalne i w zależności od swoich doświadczeń gazownicy będą polecali jeden lub drugi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Podbij do tego warsztatu ul. Grabiszyńska 231 e,f 53-234 Wrocław tel./fax +48 71 333 00 43 tel./fax +48 71 333 00 44 http://www.autogaz.wroc.pl Gość polecany na forum lpg będziesz zadowolony jeździł na stagu 300+, ac r01 i hanach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Marek_07 już umówiony na termin jestem właśnie tam gdzie podałeś, namiar z tej samej stronki co napisałeś. Dzieki za pomoc. jutro szczeniak będzie zagazowany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jeśli miałbym wybierać, to jednak AC01. Osobiście mam Zetę N i jest on wystarczający ciśnieniowo i super termicznie. Niestety coś za coś. Wewnętrzne sprężynki grzewcze po 70tys musiałem podczas regeneracji parownika niemalże odkuwać. W środku był taki syf, że reduktor nie był już w stanie wytworzyć jakiegokolwiek przepływu gazu. Tak więc największa zaleta Zety, jest też największą jego wadą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Gaz założony. Stag 300 Plus ACR01 + wtryskiwacze hana H2000 czerwone (typ :D butla w kole. Już przejechane 200km, wszystko śmiga aż miło ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) To teraz pozostaje tylko czerpać przyjemność z podróżowania :D Życzę bezawaryjnej jazdy ;) Edytowane 16 Listopada 2011 przez kawapromyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Podrzuć jakieś fotki instalacji, szczególnie nawiertów, nie chcę chłopaków broń Boże sprawdzać, ale z ciekawości chciałbym zobaczyć jak to wygląda + ogólne drobiazgi z instalacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) To co mogłem to zrobiłem, nawierty są od dołu, tak więc dostęp b. utrudniony. Foty robione telefonem na szybko. Edytowane 18 Listopada 2011 przez DARREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Kurcze nie ma się do czego przyczepić :D, nawet kubraki na hankach. Nawierty masz zrobione w tych cyckach na to przewidzianych czy jakoś bliżej? Wybacz, że męczę, ale ten silnik i lpg są mi ostatnio bardzo ciekawe w połączeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi