Woytus Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Proszę zwróćcie uwagę jak jest u was. Ostatnio zauważyłem że nie wszystkie przyciski radia są podświetlane. U mnie dwa po prawej i dwa przyciski po lewej stronie radia te krańcowe nie są podświetlane. Sprawdźcie proszę u siebie i dajcie znać. Dla porównania zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Coś jest z nimi nie tak, powinny być podświetlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COWON Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ja mam wszystkie podświetlane. Może diody nie mają styku i trzeba je poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafelS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Potwierdzam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Dobrałem się do radia i rzeczywiście okazała się uszkodzona płytka drukowana. Prawdopodobnie za mocny nacisk wywierałem na radio podczas jego montażu jak dokładałem Navi i płytka w narożniku była pęknięta i ścieżki od LED- ów były przerwane. Jednakże panel radia łatwo się demontuje. Stare radio miało identyczny panel, więc przełożyłem panele radia i już wszystko ładnie świeci gra i buczy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Czy możecie sprawdzić jak zmienia się u was intensywność podświetlenia radia przy regulowaniu jasności podświetlenia deski pokrętłem z lewej strony? Czy przy maksymalnym ściemnieniu (pokrętło max w dół) podświetlenie samego radia (wszystkich przycisków) wyłącza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 U mnie przy maksymalnym skręceniu pokrętła ściemniania, podświetlanie radia gaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 U mnie też. Wydawało mi się to dziwne dlatego zapytałem. Po prawie dwóch latach dopiero teraz zauważyłem, że tak zachowuje się to podświetlenie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Podświetlenie w Megane III to w ogolę ciekawy temat. Licznik świeci innym odcieniem i jasnością, radio innym a wyświetlacz od radia jeszcze innym. Skoro gołym okiem bez kolorymetru można to stwierdzić to ktoś projektując to auta chyba lekko przesadził...bo takie rzeczy się dobiera i ustala na poziomie designu. No chyba, że tylko mój egzemplarz tak ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi