boban666 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Spoko.Dzięki.Cena faktycznie mogła by być mniejsza.Poszukam może coś jeszcze wynajdę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 oryginał to oryginał - wiele roboty z tym nie ma. miałem w poprzednim aucie taki jak na fotce - odchylany. niestety wszystko się wywraca podczas odchylenia, poza tym jest niestabilny (nie można się np. podeprzeć na tym) bo ma cienkie ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Też tak myślałem że może to być troszkę niestabilne.Z kolei nie mam wtyczki między fotelami (sprawdziłem z ciekawości kiedy musiałem rozebrać "tunel środkowy" z powodu wpadnięcia tam telefonu :) ) a zwykłych nieelektrycznych jakoś nie widziałem na portalu aukcyjnym :) Dodano: 26 lut 2015 - 09:46 Witam.Czy to co jest na zdjęciu jest kompletne? http://allegro.pl/tunel-srodkowy-schowek-podlokietnik-scenic-ii-i5102687988.html Edytowane 26 Lutego 2015 przez boban666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 wygląda, że tak (ważne, że jest płyta) :) szkoda tylko, że osoba robiąca zdjęcie nie zadała sobie trudu zrobienia zdjęcia nie "w deszczu". jak wiadomo elektronika nie lubi wilgoci i kto wie, jak szybko takie styki zaśniedzieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzięki.To są zdjęcia poglądowe :) żeby wiedzieć co kupić.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 do kompletu jednak mu troszkę brakuje, nie dużo ale jednak poniżej podrzucam ci linka z kompletnym zestawem, brak tylko podstawiki na kubki i polpielniczki oferta zakończona ale nadal zdjęcia są więc będziesz wiedział co potrzebne ;) http://sprzedajemy.pl/podlokietnik-schowek-przesuwny-renault-scenic-ii-kompletny,17549062?inp_category_id=5&inp_location_id=1&inp_text[v]=pod%C5%82okietnik+scenic&inp_text[n]=1&sort=inp_srt_price_a&_rp_RP=_rp_offers&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 brakuje w sensie kubełków? :) zasówkę do złącza diagnostycznego na pewno ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 No właśnie.Te zaślepki też są ważne a ciężko coś znaleść a kupować po trochę ad innych to też bez sensu no chyba że ktoś szuka lepiej o de mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 najlepiej jak byś trafił jeszcze nie zdemontowanego w swojej okolicy i nawet sam go wyjął, wtedy będziesz miał kompletny...(jak nie z okolicy to proś o demontaż wszystkiego) ale trafić tak to raczej ciężko... jak ucelujesz jakąś sztukę to gadaj aby dał resztę pierdułek inaczej będziesz miał problem w późniejszym skompletowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 http://allegro.pl/podlokietnik-elektryczny-jasny-renault-scenic-ii-i5127499622.html#imglayer A ten.Sorry że tu wklejam jak co to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) wygląda na komplet, jak by były jeszcze śruby to byłaby bajka dodatkowo uciętą ma wtyczkę tą z wiązki od strony auta, wystarczy się tylko podlutować i będziesz miał jak w originale ale czy masz jasne wnętrze czy ciemne? słabo założyć do ciemnej tapicerki jasny podłokietnik i na odwrót... Edytowane 26 Lutego 2015 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Mam jasną :).Poszperam jeszcze może coś się znajdzie :).Dzięki za pomoc.A o jakie śruby ci chodzi? Edytowane 26 Lutego 2015 przez boban666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 cytat z opisu aukcji: MAM NA SPRZEDAŻ POMPKE SPRYSKIWACZY WIDOCZNĄ NA ZDJĘCIU DO RENAULT LAGUNA II 1,9 DCI 120 KM. CZĘŚĆ POCHODZI Z AUTA KTÓRE NIE JEŹDZIŁO PO POLSKICH DROGACH. SPRZEDAJE WSZYSTKO TO CO NA ZDJĘCIU GWARANTUJĘ 100 % ZADOWOLENIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 śrubki: cztery sztuki do przykręcenia podłokietnika do czarnej podstawy oraz cztery nakrętki aby przykręcić czarną podstawę do podłogi... jak by nie było to spokojnie da się coś dobrać... widać je na zdjęciach w linku co wstawiłem ;) widziałem gojgien, standardowo handlarz kopiuje opisy bez zastanowienia i wstania w aukcję... trzeba byłoby mu wysłać zapytanie co w końcu sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Też to czytałem hehehe.Zaraz mu pośle maila :)A ten : http://allegro.pl/scenic-ii-lift-podlokietnik-kompletny-i5088799031.html Dodano: 27 lut 2015 - 06:06 Panowie :) a podłokietnik po LIFCIE będzię pasował.Mi wydaje się że tak , ale co dwie głowy to nie jedna :). Edytowane 26 Lutego 2015 przez boban666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi