kamiso Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam, Proszę o szybką pomoc co może być bo zawał i wykończenie nerwowe jest mi bliskie. W południe atuko normalnie odpalilo, teraz idę chce odpalić i słychać tylko try try jakby coś chciało się załączyć ale autko nie odpala, dodam że w aucie było mało paliwa tzn rezerwa (auto kipione niedawno i jeszcze nim nie jechałem na dobrą sprawe), w wężykach od pompki paliwa (ręcznej) nie widze paliwa. Megane II ph I 1.9dCi zapomniałem dodać Edytowane 23 Listopada 2011 przez kamiso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dolać dość sporo paliwa, odpowietrzyć układ i naładować akumulator sprawdzić ładowanie i sam stan akumulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiso Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dzieki za odpowiedz, wlaśnie to zrobiłem, podladowalem akumulator i samochod przekręcił. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi