ajsmen Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam. Mam problem ze ściemniaczem oświetlenia wnętrza. Mianowicie przestało działać po usunięciu immo. Teraz szybko się zapala i po zamknięciu drzwi szybko gaśnie. Również gdy otwieram za pomocą przycisku na kluczyku centralny zamek to podświetlenie nie zapala się, tylko dopiero po otwarciu drzwi. Nie działało też automatyczne zamykanie się drzwi po odpaleniu samochodu, ale to już zaprogramowałem. Może ktoś wie w czym tkwi problem? Czy to również kwestia programowania. P.S. Wszystko poza tym działa normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Przy usuwaniu IMMO fachowiec zmienił, przy okazji, ustawienia oświetlenia wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsmen Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Czyli da się to zaprogramować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 tak, clipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nie działało też automatyczne zamykanie się drzwi po odpaleniu samochodu, ale to już zaprogramowałem. Pytam z ciekawości. Zaprogramowałeś samodzielnie czy gdzies byłes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Samodzielnie to można zrobić. Na odpalonym silniku wystarczy przytrzymać około 10 sek. przycisk od zamykania centralnego zamka w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi