rolex Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 205/55 R17 ? 205/50/17 takie wejdą wiem bo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 205/55 R17 Nawet jeśli wejdą, będziesz musiał liczyć się z przekłamaniami licznika. Poprawny rozmiar to 205/50 R17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Jak w temacie, widziałem na pewnym samochodzie alufelgi opisane "PORTAL", które mi się nawet spodobały, jednak nie wiem gdzie takich w internecie/sklepach szukać, ani co to w ogóle dokładnie za model alufelg. Czy ktokolwiek może je widział, ktokolwiek wie gdzie można takie dostać? Zdjęcie samochodu z tymi felgami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 EnD, oczywiście że wiem - żona choruje na ten model, bardzo proszę: http://www.ceneo.pl/1218097 Felgi są prześliczne - tylko cena ciut mniej ale jak dobrze pójdzie to będą się kręciły na mojej megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Niestety felgi które pokazał rav85 to nie są te same felgi o które chodzi koledze EnD. Rav pokazał Dotz które niestety nie mają w ofercie roztawu śrub 4x100 . Także obaj możecie sobie odpuścić te felgi Dotz. A te portale to jakaś podróbka - więc może być roztaw do megane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Głównie chodzi mi o ten wygląd i rozstaw 4x100 Jak najniższa cena też by się przydała (czyt. podróbka ;p) jednak wpisanie "PORTAL" w wyszukiwarce nie przynosi dobrych rezultatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Link do felg: http://www.bopss.pl/index.php?p1552,a527-m...koda-nowe-felgi Ale nie ma roztawu 4x100. Sam szukałem DOTZ Hanzo do mojej meganki i lipa. Do meganki z DOTZ dostępne są DOTZ SHueiken Osobiście bym nie założył tych podróbek do auta - ale to kwestia osobista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 kolego ja mogę polecić troszkę lepsze od tych portali jakościowo a są na stronie http://advanti.pl/pl/rim.php?id=41 dodam że problem z 5 otworami można rozwiązać stosując dystanse, jednak jeśli kupisz 16" to bez problemu są 4 otworowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez20 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam! Koledzy sprowadzilem autko w ktorym teraz nie moge zmienic kol gdyz sa sruby zabezpieczajace do ktorych nie mam odpowiednich kluczy zeby odkrecic. Felgi mam 17 oryginalne. Czy te sruby zabezp sa standardowe i czy moge je dostac w renault?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Daj zdjęcie śruby zabezpieczającej - znajdziemy wtedy nakładkę na klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez20 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 link ze zdjeciem tej sruby http://img297.imageshack.us/img297/125/76403233.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 lopez20, wydaje mi się,że są to śruby orginalne Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez20 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Waldek708 masz racje bylem dowiadywalem sie i moge kupic tylko drugi taki komplet a to koszt 250zl:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Co do DOTZ Portal, wczoraj widziałem na żywo, poniżej fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 witam Mam takie banalne pytanie odnośnie 16 calowych fabrycznych alufelg w Megane. Czym się odkręca ten dekielek przed śrubami? Felga jak na zdjęciu. pozdrawiam lenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi