peterw23 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam. Postanowiłem okleić lusterka w swoim Megane III Hatchback folią carbonową. Ze względu na to, że chciałbym żeby to miało ręcę i nogi wydaje mi się, że najlepiej byłoby odczepić obudowę lusterka i zrobić to dokładnie. No i tutaj rodzi się mój problem... Jak zdjąć obudowę lusterka? Trzeba wyciągnąć wkład? Jeśli tak to jak to zrobić? Z góry serdeczne dzięki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 (edytowane) Witam. W załączniku instrukcja :l: lusterko.pdf Edytowane 21 Lutego 2012 przez Marcin K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Skąd masz taką fajną instrukcję?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi