Krzychos Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Witam wszystkich Przedmówców, dziś kupiłem w ASO w Wawie te dysze od nowego Kangura. Potwierdzam wszystkie pozytywne, opisane przez Was opinie co do działania tych dysz - mała rzecz a cieszy. Niestety to rozwiązanie ma jeden poważny mankament - cenę, która "miażdży jaja" jak mawiała jedna z moich koleżanek z firmie. Zapłaciłem po 55 zł za sztukę !!! Na aledrogo zawieruszyła się ledwie jedna aukcja z tym szpejem ale z rozbiórki i Gość nie zachęca bo chce po 40zł + wysyłka co wychodzi niemal łeb w łeb z nowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adammo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jak temat wygląda na dzień dzisiejszy? Jest szansa dostać te dysze w ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Może ktoś podać numer katalogowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_C Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ja także jestem zainteresowany, na allegro nic nie ma obecnie. Fabryczne dysze to jakiś żart normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Możecie sprawdzić jak te spryskiwacze mgłowe tryskają przy większej prędkości ponad 110 k/h. Użytkownicy sceniców 2 zgłaszali problem zdmuchiwania mgiełki (za niski strumień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostja Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja także jestem zainteresowany, na allegro nic nie ma obecnie. Fabryczne dysze to jakiś żart normalnie. Mam takie, mogę odsprzedać, zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adammo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 A czy kolega kostja mógłby powiedzieć jak owe spryskiwacze działają przy prędkościach autostradowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1504 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kolego kostja jestem zainteresowany tymi dyszami, tylko nie mogę wysłać wiadomości na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord280 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A są jeszcze na dzień dzisiejszy dostępne w serwisie? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adammo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 W Promotorze nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1504 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam Zakupiłem na portalu aukcyjnym od Citroena Berlingo komplet oryginałów za 23 zł z przesyłką. Lekko podszlifować musiałem plastiki aby zmieściły się w otwory maski, działają idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklasty Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Berlingo 1 czy 2? edit.już wiem Berlingo 2 Edytowane 6 Lutego 2016 przez szklasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1504 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Citroen Berlingo lub Peugeot Partner są takie same Edytowane 7 Lutego 2016 przez Rafal1504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigmaxx Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Witam i przepraszam że odkopałem temat, ale jestem zainteresowany tematem... niestety w ASO Renault na Śląsku powiedzieli mi, że element już jest niedostępny... Numer części zamienia się na 289308179R i niestety to już dysze są... Ma ktoś może na składzie i chce sprzedać?? Edytowane 28 Czerwca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adammo Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 A może jest jakiś odważny i sprawdzi dysze od Megane IV? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi