piopio155 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Witam posiadam radjo cabasse auditorium ze zmieniarką w Megane II phI. I mam do was pytanie co to jest w bagażniku? i chciałbym podłączyc wejscie AUX jak to zrobić? Zdjęcia w załączniku. Z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi. Edytowane 23 Lutego 2012 przez piopio155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Obstawiam wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ok.a jeżeli chodzi o podpięcie AUX ? Na tym filmiku jest pokazane jak podłącza kable nie jest to czasem ten wzmacniacz co ja mam w bagażniku , a on w scnic pod siedzeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 mam to samo - w bagażniku masz tuner i wzmacniacz jeśli się nie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 tuner radiowy - wchodzi tam antena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) Ok.A jak podłączyć ten AUX? W radju mam ustawienia AUX ,,on" ,,off" i ,,auto" Dodano: 25 lut 2012 - 18:07 Mam ostatnie pytanie; Znalazłem dobry opis w googlach jak to zrobić..Ale czy napewno będzie działać? Czy lepiej iść do elektyka? Opis strony: http://www.reno.ro/-t221604.html Edytowane 25 Lutego 2012 przez piopio155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Słyszałem, że Rumuni dobrze to robią, tylko czy to rozkminisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Jutro kupię kabelki w rtv i sam spróbuje to podłączyć Dodano: 26 lut 2012 - 15:52 Wie ktoś ile ten wzmacniacz ma watt w bagażniku? może lepiej wywalić wszystko z bagażnika , i podpiąc sie pod akumlator.. I radjo kupic jakieś z usb i aux...Ale czy będzie lepsze niż to cabasse? Edytowane 25 Lutego 2012 przez piopio155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ja mam Alpine CDE-101RM i nie narzekam 4x50W na zwykłe głośniki to aż nad to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ok.w cabasse jest max 32regulacji..Do 24gra a ponad to charczy...i niewiem czy odrazu to wszystko wywalic...i nie bawic sie z tym aux..czy zrobic i glosniki wymienic na hertz? Dodano: 01 mar 2012 - 12:24 Podłączylem wszytsko jak na filmach i zdjęciach...Nic trudnego 20 minut roboty...i działa.temat zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Hey. A jak zrobiłeś wtyczkę? Możesz zrobić zdjęcie gdzie ją wpiąłeś? Ja się na wiosnę zabieram za swojego scenica, ale że muszę pół auta rozebrać to chcę się perfekcyjnie przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio155 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Pisz na gg.7500216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Panowie, z ja mam pytanie co do tego radyjka, rzekomo jest ono ze zmieniarką, czyli, że do tego radyjka w desce ma mi wejść 6płyt? :( drugie pytanie, dlaczego jak zgaszę silnik to radio nie gra a na wyświetlaczu pojawia się napis SPEECH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 dokładnie tak - do radyjka w desce - jak to ująłeś - wchodzi 6 CD. Mam u siebie to radio i dokładnie tak jest ( chociaż każdego to dziwi, kto za mną jedzie, że się tam 6 płyt mieści). Co do drugiego pytania to nie pomogę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djosiriss Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) A teraz panowie pozwolą że zakończe temat tym linkiem. Nakład finansowy żaden , pól godziny roboty a gra jak szalone. Nie ważne jakie radio ważne żeby tuner był w bagażniku. http://chomikuj.pl/rbooob/moto/cars/Aux-cable-installation-for-a-Cabasse-Auditorium-6C,1704677958.pdf ps. ja zrobiłem to nieco inaczej , pociągnąłem to kablem z bagażnika pod tapicerką megi zdjąłem zaślepke ręcznego wywierciłem dziurke do schowka i kabel przeciągnąłem pod fotelem pasażera i do schowka. Powodzonka ! Edytowane 9 Maja 2013 przez Djosiriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi