dareksimin Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam. Po problemie w moim samochodzie z obracaniem panewek zaczęłem się interesować czy jest możliwość zastosowania panewek z zamkami. Dorobić panewki można, ale czy to pomoże??? Czy ktoś już takie coś robił. Bo chcę spróbować!!! Jeżeli ktoś posiada takie informacje to proszę o info Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarospeed Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wiele słyszałem na temat baraku zamków i obwinianiu ich za obracanie się panewek. Wywnioskowałem że z zamkami czy bez jeżeli jest smarowanie to nie ma problemu. W przypadku braku zamków gdy chwyci panewkę to ją obraca a jak ma zamki to ją zmieli. W jednej i drugiej sytuacji problemem jest zatarcie, przytarcie itp. spowodowane złym smarowaniem. Przyczyn złego smarowania może być wiele-inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi