sylwekdm Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Zamierzam wymienic dysze spryskiwaczy przód na mgłowe z Kangoo po 2008 roku. Ponoc pasują bez żadnych przeróbek. Numer częsci: 82 00 600 847 Czy ktoś już przerabiał temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) Spryskiwacze mgłowe pasują też od Citroena C3 i z tego co wiem są tańsze. Minusem spryskiwaczy mgłowych jest to że powyżej 90km/h jest znikomy zakres ich działania. Mały offtop nie przyuważyłem prefiksu... Edytowane 13 Marca 2012 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) Merkaba spryski w Sceniolu II są pod maską. Chcąc tam zabudować z C3 trzeba by dziury wiercić. http://www.citroen.pl/citroen-c3/#/citroen-c3/styl-zewnetrzny/ Edytowane 13 Marca 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Z C3 po niewielkich przeróbkach pasują do Scenica I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dziś będąc przy okazji..... w ASO, zapytałem o dostępność tych spryskiwaczy do Kangura. Można zakupić, są takie same na prawą i lewa stronę. Numer części tak jak wyżej, 82 00 600 847, a cena to 50,52zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Dzięki, choć takiej ceny się spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 no tak stoją. ja też tyle płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 mrarek - masz to u siebie w sceniolu?? Jakie spostrzeżenia?? Sprawdza się to w czasie jazdy??? Dach też myje czy tylko szybę??? No i jak z montażem, P&P czy trzeba kombinować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ja jeszcze nie mam zamontowane - pod koniec marca wrzucę to. zamontował to Michał (również z tego forum). pryska elegancko na szybę. montaż prosty - wypiąć stare, wpiąć nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Michał to zamontował ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 tak. nie spryskał Cię ?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No właśnie nie, nic sie nie pochwalił a miał dac znać .... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkretny Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 http://megane.com.pl/topic/36632-koncowki-spryskiwaczy-przod-i-wezyk-tyl/ jak pisałem mam jeden (cena) działa, rewelacja, montaż 5 sekund... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiso Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Można jakoś rozpoznać czy dana dysza jest mgłowa czy też nie bez podczepisania jej pod samochód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 miałem obydwie w rękach i nie rozpoznałbym, która jak pryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi