kamiso Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 a niech to, moge kupic po 10zl sztuka ale nie wiedza od jakiego rocznika to sa dysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 o matko... a nowe po 50/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Takie same spryskiwacze (z nowego kangoo) można założyć do Scenica III. Wiem, bo tak sam mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek cz-wa Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam. Też o tym myślałem bo te strumyki dramat. I jak płyn wystarczająco ogarnia szybę? Czy wystarczy tylko podmianka czy potrzebna jest jakaś przeróbka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Montaż to kilka sekund. Nic nie trzeba ciąć, szlifować itp :) Trzeba tylko dobrze wyregulować, bo jak jest za nisko to przy większych prędkościach nie leci na szybę tylko na ramiona. Ustaw tak, aby leciało prawie na samą górę szyby. U mnie jest wszystko ok. Cena taka sobie w ASO, ale efekt jest w porządku. Zagadzam się, że oryginalne strumyki to maniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek cz-wa Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Dzięki :) to zamawiam. Dość tych ciuciubabek trzeba poprawić fabrykę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revolta Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 a możecie powiedziec czy będą dysze pasowac do megane II coupe 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 1. To co Koledzy kupić? Też mam dość siurków nitkowych 2. Gdzie kupić i jaka cena? Może polcicie jakiś godny sklep oprócz znanego serwisu aukcyjnego? 3. Jak to jest z prędkościami powyżej 90km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 1. Dysze od Kangoo od 2008r. wzwyż 2. Jak się dobrze zagada w ASO, to dadzą rabat i wtedy wychodzi taniej (poniżej 50zł/sztuka), niż te, które dziś znalazłem na aukcji. 3. Przy dużej prędkości rzeczywiście może pryskać trochę nisko, bo wręcz na pióra wycieraczek, ale zawsze można podregulować do góry, tak, żeby na postoju pryskały w górną część szyby (trochę nawet na dach) i wtedy jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja mam od Citroena C3 orginał kupiony w ASO oddam za koszt znaczka i koperty, megi ma nową piękną właścicielkę a te dysze się ostały. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę na priva. Nadmieniam że nie jest to oferta sprzedaży,dlatego podpiełem się pod temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 C3 ma chyba spryski na masce a nie jak kangur po 2008 roku pod nią, więc należy dodać, że oferowane wyżej pasują wyłącznie do meganek i scenioli I, przed i po liftingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 oferowane wyżej pasują wyłącznie do meganek i scenioli I, przed i po liftingu dokładnie tak jak kolega wyżej napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiso Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wszyscy maja mgłowe mam i ja...100zł poszło ale różnice widać. Wyglądowo są inne ale pasują idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ostatnio nie jestem szczególnie z nich zadowolony... Podczas jazdy psikają za nisko i wycieraczki pracują na sucho. Ciężko się je reguluje. Dopiero na postoju można wyczyścić szybę do czysta... Poważnie się zastanawiam nad powrotem do oryginalnych, standardowych (chyba, że spróbuję jeszcze raz podregulować - teraz za zimno)... Czy macie może tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 IMHO lepiej przecież wyregulować je i mieć sik w kształcie V niż wrócić do starych na I sik. tutaj dopiero na sucho wycieraki pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi