Gungosa Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Witam chciałem zapytać i prosić o rade ponieważ dziś sprawdzałem czy wszystkie zarówki mam sprawne i tak nie działa mi prawy tył przeciwmgielna wymieniłem żarówke i nic potem cały panel czterech żarówek podłączyłem do lewej lampy i o dziwo działa teraz tak w prawej lampie do kostki wchodzi 5 kabli a w lewej 6 nie wiem może juz tak jest ok ale dlaczego to niedziała możliwe ze to bezpiecznik?? Edytowane 17 Marca 2012 przez Gungosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Światło przeciwmgielne z tyłu masz tylko po lewej stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gungosa Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 yyyyy to co jest po drugiej stronie ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 przeciągnij kabel z lewej lampy do prawej, tyle razy było o tym na forum. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gungosa Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) ale dlaczego tam tego kable nie ma ? i którędy go przeciągnąć w razie czego? mam go dołozyć do kostki ale w niej nie ma blaszek Edytowane 17 Marca 2012 przez Gungosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivasec Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 dzizes szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Zgodnie z przepisami jest wymagane tylko z jednej strony, od środka drogi czyli u nas po lewej stronie auta. Wszystko masz tak jak być powinno, a że prawy wkład jest taki sam jak lewy, co sam doświadczalnie sprawdziłeś, to jest tak przygotowany, by i w prawym panelu było miejsce na żarówkę. (zawsze może być lewym) Jednak brak jej zasilania z powodu brakującego przewodu i styku w kostce. Uważam, że wszystko już wyjaśnione, a temat można zamknąć. Edytowane 17 Marca 2012 przez gojgien 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 yyyyy to co jest po drugiej stronie ?? A dla użytkowników w Wielkiej Brytanii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi