lordboss Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witajcie, Kolega szuka samochodu, wpadła mu w oko ta megi: http://otomoto.pl/renault-megane-2-0-16v-136km-navi-solar-C23004158.html mnie coś sie nie widzi ten samochód na pewno miał przygodę z przodu. a wam jak się widzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkots Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wg mnie mogło coś być... ale szczeliny pod tym kątem robienia foto tak wychodzą... jedna strona wieksza a druga mniejsza - maska, poprośo wiecej zdjęć m.in. mocowania pasa - tam są śruby, które nieodkręcane są nieobrobione. Jeżeli zauważysz coś nie tak - a sprzedający dalej będzie twierdził, że nic nie było to poszukaj innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 tył mi się też nie podoba, pasowanie zderzaka z błotnikiem. to nie ja kupuje ja kupiłem uszkodzoną od kolegi ale wiem jak wyglądała po koloizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi