TheKrzychu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam. Na wstępie jeśli napisałem w złym dziale, albo taki temat już gdzieś istnieje, a ja go nie znalazłem (bądź przeoczyłem) to proszę o przeniesienie, bądź podanie linku do dobrego tematu. Niedawno kupiłem Megankę II z 04 r. Przy zamykaniu i otwieraniu auta migają kierunkowskazy (które zapewne oznaczają uzbrojenie alarmu). Czy w tym modelu samochodu jest też również sygnał dźwiękowy? Chodzi mi o popularne "pik-pik" jak to w innych samochodach Jeśli jest to jak go uaktywnić? Najlepiej jakby ktoś mi opisał to krok po kroku. Czekam na jakiegolwiek informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Jeżeli jest to alarm fabryczny to nie ma sygnalizacji akustycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 odświeżam trochę temat . Gdzie można wpiąć się w instalację,żeby taki sygnał uaktywnić? Przerabiał ktoś może ten temat? pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaru Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 ..ale wiesz, że to niezgodne z przepisami w UE i PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) To piknięcie? niezgodne? pierwszy raz o tym słyszę...a karać kto będzie? Ale wracając do tematu,ma ktoś pomysł jak to zrobić? Edytowane 4 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi