maro81 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A to ciekawe. Nie wiedziałem, że tam jest podświetlenie gniazda zapalniczki. Muszę sprawdzić i wymienić zatem bo w mojej też to nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuj33k Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Witajcie Może wiecie gdzie można oprócz serwisu zamówić całe gniazdo zapalniczki? Lub chociaż żarówkę? Mam numer katalogowy, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć - 73947182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Może najłatwiej po prostu na Allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuj33k Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 na allegro nie ma nic nowego a używanego nie ma sensu kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Jak nie możesz znaleźć nowego, to kupienie używki ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certino Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Fabrycznie jest żarówka t10 z niebieskim kapturkiem Obstawiam że coś takiego Kapturek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi