kwiatek_ Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) niedawno wyciągłem akumulator i po ponownym załorzeniu na wyświetlaczu komputera mam zamiast km mile a zamiast litrów galony jak to mam zmienić żeby było spowrotem na odwrut próbowałem włańczając start przytrzymywać przycisk komputera ale włańczał mi się test kontrolek Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Trzymamy przycisk komputer i start, bez naciskania żadnych pedałów. Trzyma sie długo, najpierw miga, potem się zmienia. Permamentnie to możesz zmienić CLIPem. Przerobiony anglik? Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez sanfran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) odwrut włańczając włańczał wyciągłem załorzeniu spowrotem Jakikolwiek słownik, proszę... Przecinki, kropki i wielkie litery też nie bolą. A merytorycznie to już sanfran odpowiedział. Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez punxhc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Czy mam coś dodać Wydaje mi się, że komentarz jest zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek_ Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Tak to jest Anglik lecz nie przerobiony,a przytrzymanie startu i przycisku komputera nic nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Może źle to robisz. U mnie z przełączaniem mile-km nie ma problemu, ale na początku też mi nie wychodziło. Można to zrobić tylko przy pierwszym wciśnięciu przycisku START po otwarciu samochodu, oczywiście z włożoną kartą. Naciśnięcie na hamulec spowoduje, że silnik podczas zmiany normalnie odpali (cały czas po odpaleniu trzymamy), a bez hamulca - tylko zmiana. Pamiętaj, że jakakolwiek inna manipulacja przyciskami powoduje, że trzeba z samochodu wyjść, zamknąć go i wprowadzić znane rosyjskie powiedzenie: "Давай с начала". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) zaraz po wejściu do auta wkładam kartę wciskam start i przycisk przy manetce wycieraczek od sterowania komputerem i po chwili mam test kontrolek ileczasu mam tak trzymać bo po około minuty trzymałem i nic się nie zmieniło? Regulamin pkt. 5.7 Przerwij ten słowotok czasem przecinkiem czy też KROPKĄ. Zacznij nowe zdanie z wielkiej litery Sami userzy cię już napominali :) -Prezes Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 U mnie 5 sekund wystarcza aby zaczęło migać pole szybkościomierza. Sprawdzone podczas porannego dojazdu do roboty - miałem wskazania w km/h, pod pracą bezproblemowo przestawiłem z powrotem na MPH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 nie wiem co jest,u mnie nie zaskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj76 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 witam, udało sie komuś zmienić z mill na kilometry w Megame II bez clipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Sek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Witam, z własnego doświadczenia mogę tylko stwierdzić, że jeśli nie działa przycisk kompa + start, a z tego co się dowiedziałem w wersjach po lifcie to nie działa, pozostaje clip, diagun x431 czy jak tam zwał. Tutaj mój temat dot anglika w anglii http://megane.com.pl/index.php?/topic/33279-Spalanie-chwilowe,-mile-i-galony,-tryb-testowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi