johan Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam planuje w mojej megi przyciemnianie szyb. Mam pytanie czy ktoś w okolicy Katowic robił to w megi III cope? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 http://megane.com.pl/topic/37425-przyciemnianie-szyb-dobry-warsztat-okolice-katowic/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Odgrzeję stary wątek by nie bałaganić na forum. Proszę o info w temacie przyciemniania szyb w Wawie osoby z forum, które w ostatnim czasie robiły to w swoich autach. Naturalnie nie pytam o firmy bez trudu "wygooglane" tylko solidnych fachowców, którym woda sodowa nie wali do głowy i nie krzyczą za oklejenie tyłu (w kombi MIII klapa, 2 małe w słupku tylnym i w drzwiach tylnych) 500 stów a na pytanie o fv odpowiadają, że owszem ale do 500 doliczą 23%. Coś nie dobrego dzieje się z tą usługą bo rynek nijak nie optymalizuje ceny. Dlatego będę zobowiązany za namiary - jeżeli w tych stronach wogóle ktoś to robi za nieco niższe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Robiłem w lipcu ubiegłego roku, przy czym miałem do zrobienia 2 drzwiowe (tylne) oraz bagażnikową (boczne bagażnika sam robiłem 2 lata temu). Kosztowało mnie to 350 zł. Cena za komplet też była podawana jako 500 zł. i oczywiście dolicz sobie VAT... Taaaa, i jak w tym kraju ma być lepiej... Żeby sie trzymało tematu: robiłem na Wiertniczej obok TVN-u, jakbyś był zainteresowany to podeślę namiar na PW. Drugi punkt który brałem pod uwagę to pod numerem 225770577, tam dostałem kontakt do ich współpracownika, i załatwiałbym tam gdyby nie to że spore znaczenie miała lokalizacja (na Wiertniczą mam dużo bliżej). Edytowane 6 Marca 2014 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Dzięki pizza, jak możesz to wrzuć mi kontakt na Wiertniczą, acha a tan drugi zakład (podałeś ich telefon) to gdzie w Wawie się mieści bo ja i tak wjeżdżam tusko-nowakostradą ze swojej "stolicy polskiej logistyki" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi