damzak Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam. Nadchodzi czas wymiany autka, znalazłem takie ogłoszenie na znanym serwisie aukcyjnym, http://moto.allegro.pl/renault-megane-iii-1-5-dci-gt-line-skora-jak-nowy-i2296836697.html atrakcyjna cena, ekonomiczny silnik, bogate wyposażenie, czy warto zainteresować się tą ofertą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wersja 105KM powinna mieć skrzynię 6-cio biegową a tu masz 5. Może jest to wersja 85KM + Chip? Wygląda ładnie. Auto do sprzedania w Warszawie a rejestracja z Wieruszowa. Zaczął bym pytaniem co jest powodem sprzedaży tak dobrego auta w tak dobrej cenie? No i bezwzględnie VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzelczyk76 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hmm - aż tak bogata wersja to nie jest, tylko bajery poprawiające wygląd (zderzaki, felgi), reszta standard - klima ręczna, szyby tylne ręczne, fotele też normalne (żadne kubełki) - tylko te "skórzane" wstawki bajer, lakier chyba ten podstawowy (for free)? co do ESP też mam wątpliwości - na zdjęciach nie widać wyłącznika ASR - wyraźnie są 2 - od świateł i podświetlenia deski, resztę dawano w standardzie w tych rocznikach - co nie zmienia faktu że fajna oferta - także myślę że auto warte swojej ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzemko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Oglądałem dziś to autko... Sam szukam tylko mam mniejszy budzet do 35 tys zł. I jak na razie najlepszy jaki widzialem. Te po 32-33 tys po przejazdzce tym maja wg mnie ponad 100-150 tys km i jezdza o wiele gorzej. Minusy to zjezdzone opony (4-5mm), ale jak sprzedawca mowi nie pochodza od tego samochodu oraz jedna felga jest znacznie przyrysowana. Ale na to kupujacy opuszcza do 38500 i to jest cena minimalna z tego co sie dowiedziałem. Po za tym autko robi naprawde bardzo pozytywne wrazenie ten pakiet GT Line wyglada kozacko w porownaniu do innych i fotele mimo ze nie kubelki o wiele wygodniejsze niz te zwykle normalne ciemne. Tak jak pisza przedmowcy 5 skrzynia, mi w niczym nie przeszkadza, ale zrobilem ze sprzedajacym 10 kilometrow po stolicy i po skasowaniu licznika spalanie wyszlo 6.2 litra przy mojej dynamicznej jezdzie od swiatel, wiec wg mnie rewelacja. Auto do sprzedania w Warszawie a rejestracja z Wieruszowa. Gość pochodzi z okolic Wieruszowa z jakies wioski ale mieszka i pracuje w Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feliks Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ładny to on jest. Nic po za tym . Wyposażenie prawie spartańskie. Być może cena jest adekwatna. Ten pakiet GT to chyba tylko ozdoba przedniego spojlera i tylnego. Esp chyba nie ma, czujników parkowania też,skórzanej kierownicy ,autom kilmatyzacji,składanych lusterek itd. Właściwie to on nic nie ma.Tapicerka beżowa mało praktyczna, w brzegi skórzane raczej nie wierzę, to pewnie skóra syntetyczna jak mojej wersji .Podejrzany jest brak oryginalnych kół .... ,tylko z innego modelu.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Czy ja wiem,czy takie spartańskie wyposażenie. Fakt,klima manualna. Ale nie każde auto ma nawet te 6poduszek,nie wspominając o automatycznych światłach do jazdy dziennej, sterowaniu audio przy kierownicy. Tak samo tempomat czy pełna elektryka szyb. Wyposażenie wręcz wystarczające do komfortowego i bezpiecznego podróżowania. Tylko klimy automatycznej by mi brakowało,ale kwestia przyzwyczajenia. Biorąc pod uwagę rocznik i przebieg jak najbardziej wart zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi