didolowy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam serdecznie jestem nowym uzytkownikiem więc jeżeli napisałem w złym temacie to proszę o wyrozumiałość. Zakupiłem autko Megane cabrio rocznik 2003 1.6 benzyna . Wszystko ładnie pięknie grało do momentu.Odpala odrazu na guzieczek pięknie wszystko chodzi ale gdy przygazuje i puszczę gaz obroty spadają a silnik najzwyczajniej gaśnie ,nie zawsze ale w większości tak .Podczas jazdy to samo muszę go podtrzymywać na gazie albo redukować biegi jak dojeżdżam do skrzyżowania ale i tak mi zgaśnie gdy dam na luz podczas jazdy.Gdy odapalam chodzi fajnie i nie gaśnie ale po dodaniu gazu i puszczeniu obroty spadają i gaśnie. Proszę o pomoc z góry dziękuje. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez didolowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 :) Zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi