pasek Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A czy stan naładowania ma na to wpływ (okazało się ze bateria ma 29% a powinna mieć 50%)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nie, do samego podłączenia nie ma. Stan min 50% jest zalecany, by telefon nie padł podczas fleshowania ( co może skutkować, uwaleniem telefonu ) Jeśli chcesz się pobawić, to swojego czasu po sieci krążyła "darmówka" programu serwisowego do se - SeTool lite. Możesz też za pomocą niego próbować fleshować telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Naprawiłem tel za pomocą programu Sony PC Companion jest po polsku i sam wgrał aktualizacje oprogramowania, można też wiele innych rzeczy tym programem zrobić, (przynajmniej mi się tak wydaje ), bo po zakończeniu wyświetlił nr wersji R3EA036 Teraz głośnik i mikrofon działają sprawdzałem. Kolego jeśli byś mógł to napisz czy to faktycznie aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To nie aktualizacja, to normalny soft. Względem starego, może być aktualizacją, lecz może też już go miałeś. SE nie praktykowało czegoś takiego jak soft główny i aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Aha, ważne że telefon działa (jak na razie) A czy jest możliwość podczepienia/przyklejenia tego tematu żeby się nie zgubił na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A po co? Masz na samej górze przycisk Obserwuj temat wciśnij i jak ktoś coś napisze to dostaniesz powiadomienie. Tematy "obserwowane" są "monitorowane" w profilu użytkownika i tam szybko go odnajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Zapytałem o podczepienie tego tematu dla innych kolegów na przyszłość Dodano: 26 paź 2012 - 19:44 Witam Mam palący problem Czy ten laptop Satellite C660-1CN ma dwie grafiki czy tylko jedną ? Może druga jest wyłączona jeśli tak to jak ją włączyć i jakie sterowniki potrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 pierwsze słyszę żeby lap miał 2 karty graficzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Niektóre laptopy z dedykowaną kartą intela mają drugą przeważnie wyłaczoną lub też nie mają drugiej (rzadkość). I dlatego pytam czy ten ma dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Dla przykładu niektóre laptopy asusa mają dwie grafiki, jedna zintegrowana z płytą przeważnie intelowska i druga niezależna włączjąca się automatycznie gdy program lub gra wymaga większej mocy obliczenioej. Zdaniem expertów asusa ma to wydłużać czas pracy na baterii. Ten z linku ma jedną zintegrowaną z płytą główną, korzystającą z pamięci RAM komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Samsungi też mają po 2 karty grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 To ten toshiba ma dwie czy jedną :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khaladrim Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Zobacz czy masz na lapie jakąs czerwoną nalepkę z napisem ATI lub zielono-czarną z napisem Nvidia Geforce. Jeśli nie, to wg specyfikacji ma tylko jedną, zintegrowana grafikę. A tak z ciekawości czemu sie pytasz czy ma dwie karty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Jak by miał dwie to byłoby to wyszczególnione w specyfikacji, z podaną pamięcią wewnętrzną karty. Ten ma jedną. Edytowane 26 Października 2012 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Bo laptop nie jest mój i teraz nie mam go w ręku. To laptop kolegi który nie może grać w kilka gier i zapytał mnie czy ten laptop ma 2 karty czy nie Dodano: 26 paź 2012 - 20:57 Kolega napisał mi ze miał naklejkę nividy i niby stery ale i tak druga karta nie działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi