irek33 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich jestem nowicjuszem na tym portalu oraz pirwszy raz kupiłem sobie Megankę 1.9 dci z 2007roku przebieeg 148500km,kupiny u Niemca.Podobno ma wymieniony rorząd czego nie jestem pewien,jak myślicie wymieniać czy mu wierzyć bo czytając wasze posty widzę że jesteście fachowcami bo ja to się znam jak kot na kwaśnym mleku.I jeszcze jedno co myślicie o moim zakupie bo odbieram różne opinie od ludzi.Pozdrawiam wszystkich serdecznie /0cool: przeniosłem, gdyż z techniką pytania nie mają za wiele wspólnego. Edytowane 2 Maja 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jeżeli nie jesteś pewny że rozrząd był wymieniany, to wymień. Chyba że masz mocne nerwy które przydadzą się gdy coś się z nim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 jasne że wymień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandi Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Masz jakiś rachunek, fakturę za wymianę? Jeśli nie to wymień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Niemiec raczej by robił rozrząd w serwisie, więc weź dowód rejestracyjny, podjedź do serwisu i sprawdź historię auta po numerze nadwozia. Tylko żeby się nie okazało, że rozrząd był robiony przy 290tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) u mnie niby pisało kiedy i przy jakim przebiegu, ale było to w 2006 roku więc już 5 lat minęło a i zawsze właśnie trzeba brać pod uwagę odmłodzenie samochodu więc dla bezpieczeństwa wymień :) Edytowane 2 Maja 2012 przez pcz_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek33 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 dziękuję bardzo za porady i wymienię jutro.Pozdrawiam Dodano: 04 maj 2012 - 13:08 Sprawdzałem w Serwisie Reno i przebieg pasuje,ale o wymianie rozrządu nie ma żadnej wzmianki,a i8nne sa nawet wymiana żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 no to zmieniaj, szkoda nerwów i pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Tylko żeby się nie okazało, że rozrząd był robiony przy 290tys km :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi