tomekscenic Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czy rozbierał ktoś drzwi od kierowcy? Zauważyłem że coś mi lata w drzwiach, jakby jakaś śrubka? coś w tym rodzaju. Chciałem rozebrać tapicerkę w drzwiach ale nie jestem pewien czy w drzwiach nie ma kurtyny powietrznej? Odkręciłem 2 śrubki na dole, 1 z boku, 1 tam gdzie jest klamka i 1 przy sterowaniu szyby, ale tapicerka jeszcze się trzyma. Nie chce nic robić na siłę żeby nie pourywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Pierwsze słyszę, aby auta (jakiekolwiek) miały w przednich drzwiach kurtyny... Jeśli poodkręcałeś wszestkie śruby to chwyć od dołu i zerwij cały boczek z plastikowych zaczepów. Gdy wszystkie puszczą to musisz jeszcze podnieść go lekko do góry. Oczywiście nie zapomnij o rozłączeniu panelu od sterowania szybami, odczepienie kostki od podświetlenia u dołu oraz odłączenie klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) A ja sądzę, że to nic tam w środkm w drzwiach nie lata, ja walczyłem z podobnym dźwiękiem okazało się, że to ten flokowany kawałek uszczelki drzwi wydaje taki dźwięki spróbój posmarować ją wazeliną techniczną powinno pomóc u mnie pomogło Edytowane 7 Maja 2012 przez Barnaba27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekscenic Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 cytowanie Flokowany kawałek? Możesz dać zdjęcie tego? nie wiem o czym mówisz. Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Ciekawe w moim Scenicu też jakby cos latało w drzwiach lewych do kierowcy. Jak jadę wolno i po nierównościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi